dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie Schreuder: 'Op 85 procent ga je er gewoon af'

[VIDEO] Schreuder: ‘Op 85 procent ga je er gewoon af’

Voorafgaand aan het seizoen blikte RTV Katwijk sport vooruit op het jaar dat komen gaat met een prachtige line-up aan trainers uit de Tweede en Derde Divisie. Rondom de uitzending nam de lokale omroep uit het voetbalmaffe dorp bovendien verschillende interviews op met hoofdrolspelers. Het resultaat is zeer de moeite waard om terug te kijken.

In de uitzending van circa een kwartier komen onder meer Pieter Mulders, Niek Oosterlee, John Blok, Jan Zoutman en Dick Schreuder aan het woord. Zo zegt Schreuder over het pas gestartte seizoen in de Tweede Divisie: ,,Het is net even wat anders dan de Topklasse. Ik heb zelf één jaar als trainer in de Topklasse mogen werken en dat was leuk om mee te maken. Maar vorig jaar was de Tweede Divisie al extreem sterk en met onder meer Rijnsburgse Boys, FC Lisse en ook De Dijk hebben we een ongelofelijk mooie competitie gekregen.” De Katwijk-coach is zich dan ook bewust dat zijn team elke wedstrijd volledig geconcentreerd zal moeten zijn: ,,Op 85 a 90 procent ga je er gewoon af.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD