Volg ons
Dick-Schreuder-Katwijk

Tweede Divisie

Schreuder na gelijkspel Katwijk: “Wedstrijd kantelde door penalty”

Schreuder na gelijkspel Katwijk: “Wedstrijd kantelde door penalty”

Katwijk moest in de thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg genoegen nemen met een punt. Het werd na een vermakelijke wedstrijd 3-3. Voor Katwijk waren de druiven zuur, omdat HHC pas vlak voor tijd op 3-3 kwam. Trainer Dick Schreuder was daarom ontevreden over het resultaat.

Katwijk benut man-meer-situatie niet

Er was al vier gescoord en het stond 2-2 bij KatwijkHHC Hardenberg toen de thuisploeg een penalty mee kreeg. Ashwin Manuhutu maakte hands op de doellijn en werd hier ook nog eens voor bestraft met een rode kaart. De strafschop werd benut door Robbert Susan en daarmee zag het er rooskleurig uit voor Katwijk. Toch ging het vlak voor tijd nog mis.

“De wedstrijd kantelde door een penalty”, doelde Schreuder in gesprek met Omroep West op het bewuste moment. “Of die nu wel of niet terecht was, ik kon het echt niet zien, ik dacht eigenlijk dat hij floot voor een overtreding voor het doorlopen van Robbert op de keeper. Ik heb niet gezien wat er gebeurde.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie