dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSchreuder: "Dit doet wel wat me je hartslag"

Schreuder: “Dit doet wel wat me je hartslag”

Katwijk verloor vorige week de koppositie, maar heeft deze met nog één speelronde voor de boeg weer te pakken. SteDoCo werd verslagen (0-2), terwijl Excelsior Maassluis niet wist te winnen van Kozakken Boys (1-1). Daardoor is Katwijk kampioen mits er gewonnen wordt van HHC Hardenberg.

Je weet de belangen

De zege bij SteDoCo kwam niet eenvoudig tot stand, zo gaf ook trainer Dick Schreuder toe bij Omroep West. “We waren met het balbezit en de kansenverhouding in het voordeel. We scoren alleen niet en als het duel dan vordert doet dat wel wat met je hartslag. De druk neemt vanzelf toe, dat is logisch. Je weet de belangen, je hoort tussenstanden en het publiek begint te juichen. Dat doen ze niet voor niets als je zelf niet scoort. Het is mooi dat iedereen zo meeleeft en het voor ons positief uitpakt.”

Spannende pot

Aan de titel wil Schreuder nog niet denken. “Het is hartstikke mooi dat we tot de laatste dag meedoen om het kampioenschap. Met 57 punten behalen we het hoogste aantal ooit voor Katwijk in de Topklasse. Dat zijn leuke dingen en we hebben nog spannende pot te gaan. Ik denk het wel druk wordt op De Krom.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD