Volg ons
Dick-Schreuder-Katwijk

Tweede Divisie

Schreuder: “Dit doet wel wat me je hartslag”

Schreuder: “Dit doet wel wat me je hartslag”

Katwijk verloor vorige week de koppositie, maar heeft deze met nog één speelronde voor de boeg weer te pakken. SteDoCo werd verslagen (0-2), terwijl Excelsior Maassluis niet wist te winnen van Kozakken Boys (1-1). Daardoor is Katwijk kampioen mits er gewonnen wordt van HHC Hardenberg.

Je weet de belangen

De zege bij SteDoCo kwam niet eenvoudig tot stand, zo gaf ook trainer Dick Schreuder toe bij Omroep West. “We waren met het balbezit en de kansenverhouding in het voordeel. We scoren alleen niet en als het duel dan vordert doet dat wel wat met je hartslag. De druk neemt vanzelf toe, dat is logisch. Je weet de belangen, je hoort tussenstanden en het publiek begint te juichen. Dat doen ze niet voor niets als je zelf niet scoort. Het is mooi dat iedereen zo meeleeft en het voor ons positief uitpakt.”

Spannende pot

Aan de titel wil Schreuder nog niet denken. “Het is hartstikke mooi dat we tot de laatste dag meedoen om het kampioenschap. Met 57 punten behalen we het hoogste aantal ooit voor Katwijk in de Topklasse. Dat zijn leuke dingen en we hebben nog spannende pot te gaan. Ik denk het wel druk wordt op De Krom.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie