Volg ons
Dick-Schreuder-Katwijk

Tweede Divisie

Schreuder blijft ondanks gesprek met Feyenoord bij Katwijk

Schreuder blijft ondanks gesprek met Feyenoord bij Katwijk

Dick Schreuder blijft bij Katwijk. Dat laat de club uit de Tweede Divisie in een statement op de website weten. Woensdag lekte uit dat Schreuder in gesprek zou zijn met Feyenoord om daar als trainer van het Onder-19 team aan de slag te gaan.

Onderling gesprek

Katwijk heeft bevestigd dat er ‘op basis van de goede relatie en de status van Feyenoord en Dick Schreuder’ een onderling gesprek heeft plaatsgevonden. Dat gesprek heeft er echter niet toe geleid dat Schreuder vertrekt naar Feyenoord. Volgens Katwijk staat de oefenmeester ook in het seizoen 2017-2018 voor de groep. Schreuder leek de beoogde opvolger van Damien Hertog bij Feyenoord Onder-19, maar de Rotterdammers gaan dus op zoek naar een andere coach.

Vierde seizoen

Schreuder gaat bij Katwijk beginnen aan zijn vierde seizoen als hoofdcoach. Afgelopen seizoen was Katwijk één van de weinige ploegen die Jong AZ enigszins kon volgen in de Tweede Divisie. Ook de ploeg van Schreuder moest na de winterstop al vroeg afhaken in de strijd om het kampioenschap. Uiteindelijk eindigden zij op de derde plaats in de Tweede Divisie.

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie