Volg ons
dick-schreuder-katwijk

Tweede Divisie

Schreuder baalt na AZ: “Dit is al het hele seizoen ons probleem”

Schreuder baalt na AZ: “Dit is al het hele seizoen ons probleem”

Katwijk speelde een sterke wedstrijd tegen Jong AZ, toch schoten de oranjehemden er weinig mee op. Door twee late goals werd het 0-2 en daardoor lijkt de strijd om de titel al beslist. Trainer Dick Schreuder begon tegenover FOX Sports nog positief over zijn ploeg, maar zag vooral een herhaling van zetten.

Een belachelijke goal tegen

“We hebben vol vooruit gespeeld. Dat kost natuurlijk veel kracht en daarom zijn we blij dat we het goed hebben volgehouden tot de eindfase.” Minder te spreken was hij over de eerste tegentreffer. “Echt een belachelijke goal, uit een corner. Eén van de weinige corners die ze hebben gehad.” En dat terwijl Katwijk in de eerste helft veel goede kansen had gehad om minimaal op voorsprong te komen. “Uiteindelijk kun je zeggen dat dat kwaliteitsverschil is. AZ krijgt twee kansen en die schieten ze erin. En wij hebben wel meer kansen gehad.”

Is het kwaliteit of moet het er nog uitkomen?

“Er zijn een aantal dingen die beter moeten bij ons. Dat is ten eerste de kansen afmaken en ten tweede geen domme goals meer weggeven. En toch zie je dat juist dat vandaag weer is gebeurd. Dit is al het hele seizoen ons probleem. We spelen met veel pressie naar voren en we krijgen daardoor veel kansen. Het is de vraag of het simpelweg de kwaliteit is, of dat het er nog uit moet komen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie