vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSchreuder baalt na AZ: "Dit is al het hele seizoen ons probleem"

Schreuder baalt na AZ: “Dit is al het hele seizoen ons probleem”

Katwijk speelde een sterke wedstrijd tegen Jong AZ, toch schoten de oranjehemden er weinig mee op. Door twee late goals werd het 0-2 en daardoor lijkt de strijd om de titel al beslist. Trainer Dick Schreuder begon tegenover FOX Sports nog positief over zijn ploeg, maar zag vooral een herhaling van zetten.

Een belachelijke goal tegen

“We hebben vol vooruit gespeeld. Dat kost natuurlijk veel kracht en daarom zijn we blij dat we het goed hebben volgehouden tot de eindfase.” Minder te spreken was hij over de eerste tegentreffer. “Echt een belachelijke goal, uit een corner. Eén van de weinige corners die ze hebben gehad.” En dat terwijl Katwijk in de eerste helft veel goede kansen had gehad om minimaal op voorsprong te komen. “Uiteindelijk kun je zeggen dat dat kwaliteitsverschil is. AZ krijgt twee kansen en die schieten ze erin. En wij hebben wel meer kansen gehad.”

Is het kwaliteit of moet het er nog uitkomen?

“Er zijn een aantal dingen die beter moeten bij ons. Dat is ten eerste de kansen afmaken en ten tweede geen domme goals meer weggeven. En toch zie je dat juist dat vandaag weer is gebeurd. Dit is al het hele seizoen ons probleem. We spelen met veel pressie naar voren en we krijgen daardoor veel kansen. Het is de vraag of het simpelweg de kwaliteit is, of dat het er nog uit moet komen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD