Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Schotse linkspoot Summer kiest voor DOVO: ‘Mooie club met goede faciliteiten’

Schotse linkspoot Summer kiest voor DOVO: ‘Mooie club met goede faciliteiten’

Ciarán Summer zal in het nieuwe seizoen het shirt dragen van DOVO. De 25-jarige Schot trainde al enkele weken mee in Veenendaal en bereikte recent een akkoord met de club van trainer/coach Scott Calderwood (foto). De vereniging maakte zijn komst bekend via een persbericht. 

De nieuwste aanwinst is vanwege zijn werkzaamheden voor Nike nu woonachtig in Nederland. In zijn thuisland was hij onder andere actief in de jeugdopleiding van Glasgow Rangers en speelde hij 175 wedstrijden voor Stenhousemuir Football Club en Queens Park Football Club.

Summers is vanzelfsprekend uitermate tevreden met zijn definitieve overstap naar DOVO, zo stond te lezen in het voornoemde persbericht. ,,De staf, de spelers en de rest van de club waren erg goed voor me. Ze hebben er voor gezorgd dat ik me welkom gevoeld heb. Het is een mooie club met goede faciliteiten. Ik kijk dan ook uit naar de rest van het seizoen en het voetballen in Nederland.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag