Volg ons
Danny van den Meiracker Spakenburg

Tweede Divisie

Schorsing Van den Meiracker drastisch teruggebracht

Schorsing Van den Meiracker drastisch teruggebracht

De schorsing van Danny van den Meiracker voor zijn rode kaart tegen Kozakken Boys is teruggebracht van vijf wedstrijd naar slechts één. Dit duel heeft de aanvaller en aanvoerder van Spakenburg ook al uitgezeten, waardoor hij alweer in actie kan komen voor de Blauwen.

Onrustige slotfase

Tegen Kozakken Boys ging het mis in blessuretijd. In de ogen van Van den Meiracker was er hand gemaakt in de zestien meter en moest Spakenburg een penalty krijgen. Hij ging verhaal halen bij scheidsrechter Lorenzo Caïro en deed dat op een dusdanige forse manier dat hij rood kreeg. Na afloop liet Van den Meiracker weten dat Caïro later had gezegd te snel te hebben gehandeld.

Geen passende straf

Door de strafcode kreeg de spits wel automatisch een schikkingsvoorstel van vijf wedstrijden en een automatische schorsing van één wedstrijd. Die zat hij het daaropvolgende weekend uit tegen Jong Sparta. Van den Meiracker ging niet akkoord met het voorstel en zo kwam er een zitting. Daarop werd geconcludeerd dat op basis van de verklaringen de straf van vijf duels niet passend was. De uitkomst was dat de schorsing werd teruggebracht naar één duel. Zaterdag kan hij dan ook alweer spelen in de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Barendrecht.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie