zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieScheveninger Aldogan luidt de noodklok: 'Nog nooit zo voor degradatie gevreesd'

Scheveninger Aldogan luidt de noodklok: ‘Nog nooit zo voor degradatie gevreesd’

Scheveningen maakte dit seizoen nog geen enkel doelpunt en staat met nul punten uit drie duels laatste in de Tweede Divisie. Routinier Mehmet Aldogan maakte zich zorgen, stelt hij in het AD.

,,Ik ben niet heel erg geschrokken van de resultaten, maar het moet snel beter. Dit is echt niet best. Het is leuk om in een zware competitie te spelen, maar je moet wel af en toe winnen”, stelt de aanvaller tegenover de krant. ,,In mijn tien seizoenen bij Scheveningen heb ik nog nooit zoveel angst voor degradatie gehad. We moeten heel hard gaan vechten en elk punt is goud waard. Vorig seizoen had ik het idee dat we tegen VVSB, FC Lienden en Barendrecht wel punten zouden pakken, dat heb ik nu alleen bij ASWH.” Uitgerekend tegen de promovendus werd echter afgelopen zaterdag met 2-0 verloren.

Aldogan stipt aan dat mogelijk de spelerswisselingen zijn weerslag hebben op de huidige prestaties. De Schollekoppen zagen Sven Wolsheimer, Leroy Resodihardjo en Kevin Gomez Nieto vertrekken maar daar kwamen vooral talenten voor terug. ,,Ik denk daarom dat we in de breedte wel sterker zijn geworden, maar kwalitatief niet erg vooruit zijn gegaan. Dat is het gevaar als je gaat verjongen. Het zijn jonge gasten, terwijl we juist nu behoefte hebben aan ervaring.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD