Volg ons

Derde Divisie

Scheveningen zet Spakenburg te kijk

Scheveningen zet Spakenburg te kijk

Scheveningen heeft Spakenburg op de Westmaat een mokerslag gegeven. De ploeg van coach John Blok trakteerde de Blauwen op een 0-2 nederlaag.

Scheveningen-trainer John Blok had zich geen beter verjaardagscadeau kunnen wensen dan de 0-2 zege van zijn ploeg bij koploper Spakenburg. Aan de blauwe kant van de Westmaat moet met verbazing zijn gekeken naar het hopeloos slechte optreden van de titelkandidaat. Trainer John de Wolf mag dan elke week op FOX Sports zijn analyses over de eredivisie kenbaar maken, op het tactisch plan van John Blok wist hij geen passend antwoord te vinden.

Opgelegde kansen
De Scheveningen-trainer liet zijn aanvallers voorin meer bewegen en wist via zijn vleugelverdedigers de zijkanten lam te leggen. Het gevolg was dat de Spakenburgers slechts in de slotfase doelman Sven Wolsheimer tot een serieuze redding kon dwingen. Aan de andere kant mocht alles wat Spakenburg een warm hart toedraagt zich uiteindelijk nog gelukkig prijzen dat slechts Tim Peters en Mehmet Aldogan het net wist te vinden. Waren de oplegde kansen van Brandon Robinson en Barry Rog ook nog eens verzilverd dan had de nederlaag helemaal dramatische vormen aangenomen.

Ontwikkeling
,,Dat we die kansen hebben laten liggen is eigenlijk het enige verwijt wat ik mijn spelers kan maken”, sprak Blok, die er snel aan toevoegde dat hij zonder meer trots was op het optreden van zijn ploeg. ,,Zeker de jonge spelers hebben laten zien wat voor goede ontwikkeling zij dit seizoen door maken.”

Vrolijke duim
Scheveningen trok vanaf de allereerste seconde het initiatief naar zich toe. De spelers van Spakenburg stapelde het balverlies en de verkeerde passes op. Een kampioenskandidaat onwaardig. Tot ergernis van het thuispubliek wat meer begon te grommen naar trainer De Wolf. Hij wachtte in de ogen van de critici veel te lang met de inbreng van verse krachten. Aan Scheveningse zijde werd de jolijt met het inzicht komen van het laatste fluitsignaal groter en groter. De meegereisde supporters zongen trainer Blok luidkeels toe. Deze stak vrolijk zijn duim op. Zijn spelers hadden niet alleen een overwinning voor hem petto maar voor later op de avond ook nog eens een feestje in Utrecht waar het Scheveningse gezelschap vreugderondjes gingen maken op een kartbaan.

Spanning is terug
Doordat Quick Boys wel won, is de voorsprong van Spakenburg nog maar twee punten, al hebben de mannen van De Wolf nog wel een wedstrijd tegoed ten op zichten van de Katwijkse titelconcurrent.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie