dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieScheveningen wint periodetitel en Jong FC Volendam plaatst zich voor nacompetitie

Scheveningen wint periodetitel en Jong FC Volendam plaatst zich voor nacompetitie

Jong FC Volendam heeft zich ondanks een nederlaag weten te plaatsen voor de nacompetitie. Scheveningen won thuis van het talententeam (1-0) en veroverde daarmee de derde periodetitel. DVS’33 kwam thuis niet verder dan een puntendeling tegen VVOG (1-1) waardoor de profclub de periodetitel over mocht nemen van Scheveningen en zich dus plaatste voor het toetje van de Derde Divisie.

Scheveningen – Jong FC Volendam
In de 61ste minuut kwam de thuisploeg op voorsprong door Brandon Robinson (1-0). Dit bleek na iets meer dan negentig minuten spelen de winnende treffer te zijn waardoor de thuisploeg winnaar werd van de derde periodetitel.  Omdat de winnende formatie al eerder beslag wist te leggen op een periodetitel werd deze door het resultaat bij DVS’33 en VVOG overgenomen door de verliezers in Scheveningen, Jong FC Volendam.

DVS’33 – VVOG
Het venijn zat het in het duel tussen DVS’33 en VVOG overduidelijk in de staart. In de 86ste minuut wist De Ruiter de score te openen vanaf de strafschopstip (1-0). De thuisploeg wist echter toch geen drie punten binnen te harken. In de blessuretijd was het Muller die de eindstand bepaalde op 1-1.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD