dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Tweede Divisie Scheveningen wil naar top 6, John Blok verlengt

Scheveningen wil naar top 6, John Blok verlengt

Scheveningen en John Blok gaan nog een seizoen met elkaar door. De 51-jarige oefenmeester heeft zijn contract op Houtrust verlengd. De Schollekoppen hebben bovendien serieuze ambities.

- Advertentie -

Stappen zetten
,,Aan het begin van het lopende seizoen dacht ik: ik begin aan mijn tiende achtereenvolgende en vijftiende seizoen in totaal. Dat zou een mooi moment zijn om in elk geval als trainer bij de club te stoppen en in een andere rol verder te gaan. Ik heb het nog ontzettend naar mijn zin met de spelers en ze gaven aan graag met mij door te willen. Als lid van de technische commissie wil ik met de club stappen vooruit zetten”, reageert Blok tegenover het AD op zijn contractverlenging.

Top 6
Die ‘te zetten stappen’ is onder meer het loodsen van Scheveningen naar de subtop van de Tweede Divisie. Eerder deze week werd al bekend dat de club met onder meer Martin Jol, Cock Jol en Albert van der Dussen de nodige voetbal ‘knowhow’ in huis haalt. Cock Jol: ,,We willen naar de top 6, maar kunnen natuurlijk niet op tegen de budgetten van andere clubs. Met deze nieuwe commissie hebben we wel een enorm netwerk en heel veel kennis van zaken. Bovendien werken we aan de certificering van onze jeugdopleiding.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES