dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsScheveningenScheveningen versterkt zich met Kevin Pérez Kraaijeveld

Scheveningen versterkt zich met Kevin Pérez Kraaijeveld

Scheveningen ziet haar selectie voor komend seizoen in de Tweede Divisie versterkt worden met de komst van Kevin Pérez Kraaijeveld. Hij komt over van het beloftenteam van het Spaanse CD Tenerife.

De overgang is nog wel onder voorbehoud van goedkeuring en administratieve afhandeling door de KNVB en Spaanse voetbalbond. Pérez Kraaijeveld stond drie seizoenen onder contract bij de Spaanse club en maakte reeds zijn opwachting tijdens oefenwedstrijden van het eerste elftal. Eerder speelde hij vijf jaar in de jeugd van UD Las Palmas, de profclub op zijn geboorte eiland Gran Canaria.

De 21-jarige Spaans-Nederlandse centrumverdediger trainde reeds mee met de ploeg van John Blok en kwam tevens in actie in het oefenduel tegen ADO Den Haag. ,,Ondanks de mogelijkheid om op de Canarische Eilanden te blijven, kiest hij met zijn overstap naar Scheveningen bewust voor een ‘buitenlands’ avontuur. Het spelen in de sterke en aantrekkelijke Tweede Divisie is voor jonge talentvolle spelers een mooie uitdaging en als mooie bijkomstigheid is Nederland zijn tweede thuisland, waar hij het voetballen en Nederlandse leven zal gaan combineren met werken en/of het volgen van een opleiding”, schrijft Scheveingen op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD