maandag, maart 1, 2021
Home Competities Tweede Divisie Scheveningen versterkt selectie met voormalig Barendrecht-speler Navajas Sanchez

Scheveningen versterkt selectie met voormalig Barendrecht-speler Navajas Sanchez

Donny Navajas Sanchez is in de rest van het huidige seizoen alsnog te bewonderen op de velden van de Tweede Divisie. De aanvallende middenvelder vertrok in januari 2019 bij Barendrecht, maar bereikte donderdag een akkoord met Scheveningen, meldt laatstgenoemde vereniging op de officiële website.

- Advertentie -

Modellenwerk
De 26-jarige middenvelder was bij Barendrecht niet altijd inzetbaar vanwege zijn modellenwerk. Dit was voor de genoemde club en speler de reden om de samenwerking te beëindigen. Navajas Sanchez toonde wel zijn waarde in de wedstrijden die hij destijds speelde voor Barendrecht. In elf duels wist hij zes keer het net van de tegenstander te vinden.

Contract
Op de website van Scheveningen staat te lezen dat de onzekerheid over de inzetbaarheid van Navajas Sanchez zal blijven bestaan, maar dat er tussen de partijen goede afspraken gemaakt zouden zijn. De aanwinst ondertekende een contract tot aan het einde van het seizoen. De club en de speler hebben volgens de berichtgeving in principe de intentie om ook na dit seizoen de samenwerking voort te zetten.

 

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES