Volg ons
John Blok Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Scheveningen trekt voormalig EVV-middenvelder aan

Scheveningen trekt voormalig EVV-middenvelder aan

Scheveningen heeft zich per direct versterkt met Esin Gula. De 24-jarige middenvelder verhuisde onlangs wegens gewijzigde werkomstandigheden naar Den Haag en is per direct speelgerechtigd voor de ploeg van trainer John Blok (foto). Hij is geen onbekende in de top van het amateurvoetbal, want Gula speelde al voor EVV.

Actief in Duitsland

De afgelopen seizoenen speelde Gula op het hoogste amateurniveau in Duitsland voor TSV Meerbusch en Bösinghoven. Hierdoor is het ook mogelijk dat hij direct de overstap kan maken naar de bewoners van de Houtrust. Eerder speelde hij in Nederland in de Topklasse Zondag bij EVV. Tussen 2012 en 2014 was hij een vaste waarde in Limburg en kwam tot 49 wedstrijden. Daarin scoorde Gula één keer. Zijn opleiding genoot hij bij VVV.

Verhuizing naar Den Haag

Na afronding van zijn masteropleiding Marketing aan de Radboud Universiteit in Nijmegen kreeg de 24-jarige Limburger een baan aangeboden bij de Rijksoverheid op het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Den Haag, waardoor een verhuizing naar de Haagse regio noodzakelijk was. De middenvelder kwam vervolgens in contact met Scheveningen en trainde al een aantal weken mee met de selectie. Dat beviel van beide kanten goed waarna is besloten om voor minimaal het restant van het komende seizoen met elkaar in zee te gaan.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag