Volg ons

Derde Divisie

Scheveningen-trainer Blok: ‘Dit is de periodetitel van het collectief’

Scheveningen-trainer Blok: ‘Dit is de periodetitel van het collectief’

Scheveningen wist zaterdagmiddag op overtuigende wijze beslag te leggen op de tweede periodetitel in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer/coach Jan Blok was met 7-2 te sterk voor ONS Sneek, dit tot grote tevredenheid van de oefenmeester.

Spanning
De start van de wedstrijd was stroef te noemen, maar daar had Blok na de wedstrijd een logische verklaring voor.  ,,De eerste helft was het allemaal nog wat wisselvallig en speelden we erg onrustig. Dat kwam omdat we wat jonge spelers in het team hebben en omdat er veel spanning op deze wedstrijd stond. Ze wilden zo graag een prijs pakken, dat ze vaak de verkeerde beslissingen namen. Ik ben er dan als trainer om dingen recht te zetten en dat is ook helemaal niet erg, want daar leren die jonge spelers alleen maar van”, aldus de trainer tegenover Haaglanden voetbal.

Collectief
Levi Schwiebbe speelde volgens zijn trainer een geweldige tweede helft, Blok wenste echter een compliment uit te delen aan meer personen dan aan deze speler alleen. ,,Ik zou deze periodetitel de ‘periodetitel van het collectief’ willen noemen. Maar het gaat bij de club natuurlijk niet alleen om de spelersgroep, maar ook om alle mensen er omheen. Als je ziet wat een fantastisch werk er is verzet om sowieso vandaag te kunnen spelen, dan heb ik daar diep respect voor. ’s Ochtends om negen uur waren er al mensen hard aan het werk om het veld bespeelbaar te krijgen. Dat varieerde van de voorzitter tot supporters en zelfs spelers en dat geeft ook aan wat de kracht van Scheveningen is. Fantastisch dat we straks als toetje van die nacompetitie kunnen genieten, maar ik ga nu eerst nog maar lekker nagenieten van de wedstrijd van vanmiddag.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie