HomeClubsScheveningenScheveningen stunt met aantrekken ADO-icoon Lex Immers

Scheveningen stunt met aantrekken ADO-icoon Lex Immers

Scheveningen heeft een flinke kwaliteitsimpuls aan haar selectie toegevoegd met het vastleggen van Lex Immers. De 35-jarige aanvallende middenvelder besloot recent zijn contract bij NAC Breda te laten ontbinden.

Immers speelde jarenlang bij ADO Den Haag en kende tevens aardige jaren bij Feyenoord. Ook was hij in het buitenland actief bij Club Brugge en Cardiff City.

,,Na even wat afstand van het voetbal was voor hem wel duidelijk dat hij het spelletje nog te leuk vindt om helemaal te stoppen. Enthousiast geworden over de mogelijke combinatie van meer tijd voor het gezin, werken in het bedrijf van een familielid en spelen op hoog amateurniveau bij een club in de buurt waar hij al langer een goede band mee heeft, hakte hij afgelopen weekeinde de knoop door om voor Scheveningen te komen spelen”, schrijft Scheveningen op de clubsite.

Immers: ,,Scheveningen is voor mij een bewuste keuze en met de ligging tegen Den Haag aan de meest logische. De aanwezigheid van trainer John Blok, die ik net als meerdere mensen op de club al langer ken, speelt daar ook een grote rol in. Ik voel me aangetrokken tot de omgeving, de mensen en de club en wil daar graag deel van uit maken zolang het kan. Niet alleen omdat ik dat zelf leuk vind, maar ik wil de club en selectie met mijn achtergrond en ervaring ook graag op alle mogelijke manieren helpen en met z’n allen zorgen dat er veel mensen naar Houtrust komen voor een leuke pot voetbal.”


Hoofdtrainer John Blok is enthousiast over de komst van Immers: ,,Fantastisch voor ons, en voor het Haagse voetbal, dat Lex zijn carrière afsluit in zijn eigen stad. Zijn keuze zegt niet alleen iets over de voetballiefhebber, maar vooral ook over de mens Lex Immers. Hij voegt met zijn persoonlijkheid, kwaliteiten en ervaring, dan ook echt iets toe aan de reeds aanwezige kwaliteiten binnen de selectie. Daarnaast kan Lex, samen met de reeds aanwezige ervaren spelers, een mooie rol spelen in de ontwikkeling van veel andere spelers.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.