zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieScheveningen strikt oud-prof Brandon Robinson

Scheveningen strikt oud-prof Brandon Robinson

Scheveningen heeft alsnog een extra spits te pakken. Trainer John Blok kan beschikken over Brandon Robinson, die vorig seizoen nog speelde voor FC Den Bosch.

Blessure
De aanvaller zag zijn contract niet verlengd worden bij de profclub. ,,Mijn contract zou eigenlijk verlengd worden, maar ik raakte in de winterstop geblesseerd aan mijn enkel, er zat een scheurtje in. Ik denk echt dat dat met kunstgras te maken heeft. Pas aan het eind van het seizoen werd ik fit. Den Bosch vond dat ik niet goed uit mijn blessure was teruggekomen”, vertelde hij daar eerder over in het AD.

Grimsby Town
De oud-speler van NAC, Feyenoord en XerxesDZB werkte daarop een stage af bij het Engelse Grimsby Town, proefde ook waardering, maar tot een contract leidde het uiteindelijk niet.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD