zaterdag, december 10, 2022
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagScheveningen strikt ervaren kracht van VVSB voor komend seizoen

Scheveningen strikt ervaren kracht van VVSB voor komend seizoen

Ricardo de Vlugt zal in het seizoen 2021/2022 zijn kunsten vertonen in de Tweede Divisie in dienst van Scheveningen. De routinier komt over van het één divisie lager acterende VVSB, zo meldt zijn nieuwe club via de officiële kanalen.

De 29-jarige aanwinst is zowel in de verdediging als ook op het middenveld inzetbaar. Voor zijn tijd bij VVSB was hij onder andere actief voor Haaglandia en FC Rijnvogels. Door de overstap naar Scheveningen zal hij vanaf de zomer actief zijn samen met zijn broer Mitchell, die al langer speelt bij voornoemde vereniging.

Naast de komst van De Vlugt maakte Scheveningen tevens bekend dat dat ook Robin van Straaten en Georni Elvilia de overstap maken naar de club. Eerstgenoemde is afkomstig van Excelsior Maassluis waar hij speelde in het team voor spelers onder de 21 en Elvilia kwam dit seizoen uit voor Alphense Boys (Onder 21).

Scheveningen ziet ook twee spelers vertrekken. Nabil Haddadi gaat op zoek naar een club waar hij meer kans heeft op speelminuten en Samu Siemens-Brega vertrekt naar de Verenigde Staten om te studeren en te voetballen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS