Volg ons
John Blok Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Scheveningen: Scholten een jaar door, vier mutaties

Scheveningen: Scholten een jaar door, vier mutaties

Michael Scholten plakt er nog een jaar aan vast bij Scheveningen. De 35-jarige verdediger komt dit seizoen vooral in actie als invaller voor het team van John Blok. Hiernaast zijn er vier mutaties, want naast twee talenten die door zullen schuiven hebben Jeffrey Rutten en Joaouad El Karicha besloten om te vertrekken.

Jeugd schuift door

Scholten is aan zijn tweede periode bij Scheveningen bezig en zijn vierde achtereenvolgende. In de Topklasse Zaterdag kwam hij de afgelopen jaren tot 24 wedstrijden. Met name met zijn routine is hij nog een toegevoegde waarde voor de bewoners van Houtrust. Daar tegenover zullen twee talenten doorschuiven. Rubben Roos en Clay Hoekstra spelen nu nog in het tweede elfstal. De 22- en 19-jarige spelers trainen al mee met de A-selectie en zullen volgend seizoen een vaste rol krijgen in het team van Blok.

Twee vertrekkers

Dat is dan niet meer het geval voor Rutten en El Karicha. Routinier Rutten maakt de overstap naar Haaglandia, waar hij zowel speler als assistent-trainer zal worden. Op Houtrust blijft Rutten ook actief als assistent-trainer van de A1. El Karicha sloot dit seizoen aan en mocht liefst negentien keer invallen. Een basisplaats zat er geen enkele keer in, waarop hij besloten heeft op zoek te gaan naar een club waar hij meer zekerheid heeft over speeltijd. De aanvaller kwam een jaar geleden over van Wateringse Veld.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag