dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsScheveningenScheveningen-routinier Levi Schwiebbe hangt voetbalschoenen aan de wilgen

Scheveningen-routinier Levi Schwiebbe hangt voetbalschoenen aan de wilgen

Levi Schwiebbe stopt na dit seizoen met voetballen. De aanvoerder van Scheveningen gaat zich toeleggen op zijn trainerscarriere. De middenvelder is al actief in het trainersvak: hij is momenteel assistent-trainer bij Jong ADO Den Haag, maar hij wil meer diploma’s halen en kan dat niet combineren met spelen in de Tweede Divisie.

Na een profcarrière die Schwiebbe via ADO Den Haag, Volendam, Haarlem en AGOVV naar de Ere- en Eerste Divisie bracht, besloot Schwiebbe in 2015 om terug te keren naar de rangen der amateurs en streek hij neer op Houtrust.

De 34-jarige Schwiebbe kwam in zes seizoenen tijd tot meer dan 200 wedstrijden bij Scheveningen. Met die club dwong hij promotie naar de Tweede Divisie af na een thriller bij TEC in de nacompetitie. Schwiebbe en Scheveningen zijn nog in gesprek over een mogelijke rol binnen de technische staf van de Schollekoppen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD