maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlClubsASWHScheveningen pakt in slotfase punt tegen ASWH, Odin'59 te sterk voor Capelle

Scheveningen pakt in slotfase punt tegen ASWH, Odin’59 te sterk voor Capelle

ASWH leek zaterdagmiddag op weg naar een belangrijke zege in en tegen Scheveningen. Laatstgenoemde ploeg wist in de blessuretijd echter alsnog één punt uit het vuur te slepen (1-1). Odin’59 pakte drie punten tegen Capelle (2-3). 

Scheveningen – ASWH
Na acht minuten spelen werd het spel door de dienstdoende scheidsrechter stilgelegd vanwege een blessure van Scheveningen-doelman Leerdam, laatstgenoemde moest zich even later noodgedwongen laten vervangen. Na een klein uurtje spelen kreeg de thuisploeg de kan om op voorsprong te komen vanaf de penaltystip. De arbiter constateerde dat Peter de Lange zijn tegenstander onderuit trok en besloot tot het toekennen van de strafschop. Dit bleek vervolgens een zeer bijzondere penalty te zijn, Robinson maakte een schijnbeweging tijdens zijn aanloop maar maaide daarna over de bal heen. De scheidsrechter liet de strafschop daarna nogmaals nemen, maar Robinson wist nu ook het net van de tegenstander te vinden waardoor de tussenstand 0-0 bleef. In de 68ste minuut was het echter wel raak, maar dan voor ASWH. Invaller Kyle Doesburg kopte raak na een goede voorzet van Mels van Driel (0-1). Lang bleek ASWH op weg te zijn naar de zege in Scheveningen, maar Tim Peters (foto) dacht daar anders over. Hij was in de 93ste minuut verantwoordelijk voor de gelijkmaker en de eindstand van 1-1.

Capelle – Odin’59
De uitspelende formatie kwam na zestien minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Nigel Hardenberg (0-1). De doelpuntenmaker wist te profiteren van een fout in de defensie van de thuisploeg. Drie minuten later was het weer raak voor Odin’59. Milo Cremers was verantwoordelijk voor de assist en Hardenberg was wederom de gevierde man aan de kant van de bezoekers (0-2). Capelle wenste zich echter niet neer te leggen bij een nederlaag en wist terug te komen in de wedstrijd. Dave van de Steen zorgde voor de 1-2 en in de 59ste minuut bracht Bram de Bruin de thuisploeg weer naast Odin’59. In de 71ste minuut werd het weer wat stiller in Capelle aan den IJssel, Jim Hullerman wist de 2-3 op het scorebord te zetten in het voordeel van de gasten.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD