Volg ons
John Blok Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Scheveningen neemt De Vlugt over van Haaglandia

Scheveningen neemt De Vlugt over van Haaglandia

Scheveningen heeft zich voor het volgend seizoen versterkt met middenvelder Mitchell de Vlugt. De 22-jarige Hagenaar komt over van zaterdaghoofdklasser Haaglandia. De Vlugt is een multifunctionele middenvelder die zowel aanvallend als verdedigend zijn steentje bij kan dragen, maar in principe een meer controlerend type speler is.

ADO Den Haag

Naast een echte winnaarsmentaliteit beschikt hij door zijn voetbalachtergrond bovendien over een goede basis en een leeftijd waarop hij zich nog altijd verder kan ontwikkelen. Bij Haaglandia was hij dit seizoen een vaste waarde vanaf het moment dat hij in februari speelgerechtigd werd. Daarvoor was hij contractspeler bij ADO Den Haag, waar hij tevens een groot deel van zijn voetbalopleiding genoot.

Debuut tegen Vitesse

Naast zijn wedstrijden voor Jong ADO Den Haag zat De Vlugt tijdens het seizoen 2014/2015 ook regelmatig bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal. Iets meer dan een jaar geleden mocht hij tijdens het gewonnen thuisduel tegen Vitesse tevens zijn debuut in de Eredivisie maken.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag