Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Scheveningen haalt uit tegen Harkemase Boys, VVOG in extremis naast Almere City

Scheveningen haalt uit tegen Harkemase Boys, VVOG in extremis naast Almere City

Scheveningen was zaterdagmiddag op het eigen sportpark heer en meester tegen Harkemase Boys (5-0). VVOG leek af te stevenen op een nederlaag tegen Jong Almere City, maar wist in de 89ste minuut terug te knokken van een 1-3 achterstand naar een puntendeling (3-3). ODin’59 pakte in Veenendaal drie punten tegen DOVO (1-4).

Scheveningen – Harkemase Boys 
Jari de Jong was verantwoordelijk voor de openingstreffer in Scheveningen. Hij bracht de thuisspelende vereniging aan de leiding vanuit een direct genomen vrije trap (1-0). Net voor de pauze was het weer De jong die zijn naam als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier mocht schrijven, nu kopte hij de bal achter de doelman van Harkemase Boys (2-0).  In de 63ste minuut werd het duel voortijdig beslist toen Barry Rog een fraaie aanval goed af wist te ronden (3-0). Tim Peters en Marvin Nieuwlaat bepaalden in de 74ste en de 83ste minuut eindstand op 5-0 in het voordeel van de thuisploeg.

VVOG – Jong Almere City 
Een hoekschop van Almere City leverde in de dertiende minuut de voorsprong op voor de gasten. Sluitpost Frans Koornberg ging onder de bal door wat de inleiding was voor de 0-1. De nummer drie uit de Derde Divisie kon echter niet lang genieten van de voorsprong. Frank Hol, die komend seizoen zijn wedstrijden zal spelen voor DTS Ede, schoot vrij voor de keeper via de binnenkant van de paal binnen (1-1).  Net binnen het uur was het beloftenteam uit Almere weer trefzeker (1-2).  In de 72ste minuut werd het duel beslist toen Jong Almere City weer het net van de tegenstander wist te vinden (1-3). Een minuut voor het einde van de officiële speeltijd bracht Hol de 2-3 tussenstand op het bord. In de negentigste minuut kreeg de doelman van Almere City de rode kaart en mocht  Thomas Vossebelt de toegekende strafschop binnen schieten (3-3).

DOVO – ODIN’59 
De toeschouwers waren er net goed voor gaan zitten toen de gasten al het net van de tegenstander wist te vinden. Mart Willemse was met een hard schot in de verre hoek verantwoordelijk voor de 0-1.  Net na de pauze wist Dikker de voorsprong van ODIN’59 verder uit te breiden, vanuit een goed uitgevoerde counter was hij de man van de beslissende balberoering (0-2). In de 59ste minuut kwam de hoop in de harten van de DOVO-fans weer helemaal terug. Dominique Kivuvuu haalde uit van een meter of 25 en versloeg daarbij doelman Van Dijk (1-2). Lang kon DOVO niet genieten van de aansluitingstreffer want in de 65ste minuut werd het verschil weer groter in het voordeel van ODIN’59, Al Mahdi passeerden sluitpost Ubbergen in de verre hoek (1-3). In de slotseconde van de wedstrijd bepaalde De Vries de eindstand op 1-4.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag