Volg ons

Derde Divisie

Scheveningen haalt ook Nabil Hadui terug

Scheveningen haalt ook Nabil Hadui terug

Scheveningen vertrouwt bij de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen op spelers waar het reeds eerder mee werkte. Nabil Hadui is de vierde speler die komende zomer terugkeert op Houtrust.

Welkome versterking
De vleugelaanvaller komt over van Quick, waar hij dit seizoen een uitstekende indruk maakt. Via de jeugd van Scheveningen belandde de 20-jarige Hadui in de jeugdopleiding van ADO Den Haag, in een lichting waar ook teamgenoot Barry Rog deel van uitmaakte. Voor beiden kwam het niet tot een doorbraak bij de eredivisionist. ,,Hadui is een vleugelaanvaller die met zijn snelheid en individuele acties veel dreiging met zich meebrengt, kan fungeren als aangever voor anderen maar ook zelf over scorend vermogen beschikt. Met deze specifieke kwaliteiten, het feit naast doorgroeimogelijkheden ook al ervaring op goed niveau heeft én voormalig jeugdspeler is van de club maken van hem een welkome versterking voor Scheveningen het komend seizoen”, prijst de club zich gelukkig met haar jongste versterking.

Vierde terugkeerder
Hadui is de vierde terugkeerder bij Scheveningen. Ook Ferry de Jong, Michael de Niet en Björn Bénard behoren volgend seizoen weer tot de selectie van coach John Blok.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie