Volg ons

Derde Divisie

Scheveningen grijpt periodetitel na zevenklapper tegen ONS Sneek

Scheveningen grijpt periodetitel na zevenklapper tegen ONS Sneek

Scheveningen heeft beslag gelegd op de tweede periodetitel in de Derde Divisie Zaterdag. De ‘Schollenkoppen’ deden dat overtuigend door met liefst 7-2 ONS Sneek te verslaan.

De ploeg van John Blok wist inmiddels al negen duels op rij te winnen. En dat terwijl de Houtrust-bespelers het seizoen nog alles behalve sterk begonnen. De Friese gasten konden een uur lang de schade redelijk beperkt houden, maar daarna was het hek van de dam. Gomez Nieto opende al vroeg de score, maar ONS reageerde vrijwel direct via Gendridge Prijor. Halverwege de eerste helft zorgde Brandon Robinson opnieuw voor een voorsprong voor de equipe van Blok, maar wederom was het al snel weer gelijk, ditmaal via Curty Gonzales.

Na de pauze was Scheveningen echt niet meer te houden. Levi Schwiebbe scoorde tweemaal uit een strafschop, Tim Peters maakte er met eveneens twee treffers 6-2 van en de eindstand werd bepaald door Samir El Moussaoui: 7-2. Daarmee is Scheveningen verzekerd van een plaats in de nacompetitie om promotie naar de Tweede Divisie.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie