dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieScheveningen dieper in sportief moeras: 'Niet scoren gaat toch in de koppies...

Scheveningen dieper in sportief moeras: ‘Niet scoren gaat toch in de koppies zitten’

Wederom wist Scheveningen niet te scoren. De ploeg van John Blok werd zodoende dinsdagavond uit het bekertoernooi geknikkerd door Harkemase Boys.

Het feit dat de Schollekoppen nog niet wisten te scoren begint een thema te worden. ,,Je wilt van niet, maar natuurlijk gaat dat meetellen”, stelt verdediger Ruben Koorndijk in het AD. ,,Het mag niet, maar dat we niet scoren gaat toch in de koppies van een aantal jongens zitten. Dat weet ik zeker en dat is heel moeilijk om los te laten. Als we dan ook nog eens achter komen, dan missen we het vertrouwen dat de bal een keer goed valt.”

Scheveningen worstelt met een gebrek aan creativiteit. ,,We missen op dit moment iemand die een steekpass geeft en we worden eigenlijk alleen gevaarlijk uit vrije trappen, corners en schoten van afstand. Er wordt tot het zestienmetergebied goed gevoetbald, maar dan komt er te weinig uit. We zitten in een negatieve spiraal en missen dan ook het geluk dat de bal een keer goed valt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD