Volg ons

Tweede Divisie

Scheveningen bindt talentvolle middenvelder van Jong Sparta

Scheveningen bindt talentvolle middenvelder van Jong Sparta

Samu Siemens maakt de overstap van Jong Sparta naar Scheveningen. De 19-jarige jarige spelmaker stond volgens de Houtrust-bespelers in de belangstelling van diverse clubs uit de Tweede en Derde Divisie.

Siemens-Brega groeide op in Nederland en beschikt tevens over Canadese en Italiaanse roots. Hij speelde eerder bij Graaf Willen II VAC. ,,De middenvelder studeert rechten in Leiden maar woont in Den Haag en zocht voor komend seizoen dus naar een club in een van die regio’s. Spelen op hoog niveau goed kunnen combineren met de studie en speelminuten in het 1e elftal of anders de beloftenploeg was daarbij het doel, om zo naast de sportieve ambitie ook wekelijks spelplezier te hebben. Na zorgvuldige afwegingen en in de laatste weken enkele proeftrainingen bij een drietal 2e en 3e divisionisten viel zijn keuze deze week definitief op Scheveningen“, schrijft Scheveningen in een persbericht.

,,Scheveningen krijgt er met zijn komst een jonge, talentvolle speler met een goede achtergrond bij. Hij kan uit de voeten op het middenveld in zowel de meest controlerende als een wat meer dynamische rol en beschikt naast de benodigde voetballende bagage ook over een gezonde dosis strijd en winnaarsmentaliteit.”

.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie