Volg ons

ACV

Scheveningen bezig aan goede serie

Scheveningen bezig aan goede serie

Scheveningen begint in een steeds betere flow te komen. Tegen ACV (2-1) bleven de kustbewoners voor de vijfde opeenvolgende wedstrijd ongeslagen.

Tim Peters (foto) tekende een kwartier voor tijd voor het winnende doelpunt. Hij tikte in de rebound een van de paal terugkerende vrije trap van Levi Schwiebbe binnen. In de eerste helft was Peters ook al een paar dichtbij succes maar stonde paal en doelman Bart Woering succes in de weg. Brandon Robinson opende de score op Houtrust. De gelijkmaker kwam via een benutte strafschop van Marco van der Heide op het scorebord.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ACV