maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieScheveningen - ASWH afgelast

Scheveningen – ASWH afgelast

De Derde Divisie-wedstrijd tussen Scheveningen en ASWH is afgelast. De hevige regenval van de afgelopen dagen heeft de korrels op het nieuwe kunstgrasveld van Scheveningen omhoog gestuwd, waardoor nu veel korrels aan één zijde van het veld liggen. Volgens Haaglandenvoetbal.nl is het onmogelijk om de situatie voor zaterdag te verbeteren omdat er nog te veel water op het veld staat.

Scheveningen-coach laat aan de website weten niet gelukkig te zijn met de situatie: ,,Dit is wel een begin van het seizoen met allerlei hobbels. Spelers die langer nodig hebben om terug te komen van blessures, de lange onzekerheid waar het bekerduel tegen Ajax zou worden gespeeld en dan nu dit weer. We zijn donderdagavond al uitgeweken naar gewoon gras om te trainen. Ik had graag gespeeld tegen ASWH. Voor het eerst hadden we de selectie vrijwel compleet, al moeten diverse spelers nog wel optimaal in hun ritme komen. We gaan kijken of we zaterdag ergens kunnen trainen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD