Volg ons
Mark-Schenning-UNA

Tweede Divisie

Schenning: “Ik heb hier geen woorden voor”

Schenning: “Ik heb hier geen woorden voor”

Mark Schenning was op zaterdagmiddag met stomheid geslagen na afloop van de wedstrijd tussen UNA en HHC Hardenberg. Zijn UNA ging in de slotfase met 1-2 onderuit tegen HHC, waardoor de club nu gedwongen play-offs moet spelen.

Geen woorden

“Ik heb hier geen woorden voor. Dit hoop je één of twee keer in je leven maar mee te maken”, vertelde een zichtbaar teleurgestelde Schenning voor de camera van FOX Sports. “Als de 1-1 maakt tegen tien man, zij zaten op hun tandvlees en gooiden de ballen eigenlijk alleen nog maar diep, dan mag het niet voorkomen dat er een bal in de zestien valt en dat je volgens mij redelijk eenvoudig aan de kant wordt gezet.”

Verrassing

Dat UNA de 1-1-stand nog weggaf, zag Schenning niet aankomen. “Ik denk: Dit geven we nooit meer weg. Ook als je de middenvelders gewoon in kan spelen, je kan nog een counter plaatsen. Dan had je wat geduldiger moeten zijn. Maar dat is achteraf, dat is de spanning van de wedstrijd denk ik ook. Ik heb zoveel fouten gezien in het enthousiasme, wat natuurlijk niet goed is. Als je 1-1 speelt, dan val je daar niet meer over. En nu denk je: Hadden we maar dit, hadden we maar dat. Maar dat telt niet meer. We moeten nu vooruit kijken naar woensdag: Harkemase Boys uit. We hebben net gekeken 251 kilometer op woensdagavond, dus alle neuzen moeten weer dezelfde kant uit richting Harkema”, vervolgde Schenning, die wel kansen ziet. “Ik hoop dat de kwaliteit de doorslag geeft en dat wij beter zijn.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie