maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSchenning: "Ik heb hier geen woorden voor"

Schenning: “Ik heb hier geen woorden voor”

Mark Schenning was op zaterdagmiddag met stomheid geslagen na afloop van de wedstrijd tussen UNA en HHC Hardenberg. Zijn UNA ging in de slotfase met 1-2 onderuit tegen HHC, waardoor de club nu gedwongen play-offs moet spelen.

Geen woorden

“Ik heb hier geen woorden voor. Dit hoop je één of twee keer in je leven maar mee te maken”, vertelde een zichtbaar teleurgestelde Schenning voor de camera van FOX Sports. “Als de 1-1 maakt tegen tien man, zij zaten op hun tandvlees en gooiden de ballen eigenlijk alleen nog maar diep, dan mag het niet voorkomen dat er een bal in de zestien valt en dat je volgens mij redelijk eenvoudig aan de kant wordt gezet.”

Verrassing

Dat UNA de 1-1-stand nog weggaf, zag Schenning niet aankomen. “Ik denk: Dit geven we nooit meer weg. Ook als je de middenvelders gewoon in kan spelen, je kan nog een counter plaatsen. Dan had je wat geduldiger moeten zijn. Maar dat is achteraf, dat is de spanning van de wedstrijd denk ik ook. Ik heb zoveel fouten gezien in het enthousiasme, wat natuurlijk niet goed is. Als je 1-1 speelt, dan val je daar niet meer over. En nu denk je: Hadden we maar dit, hadden we maar dat. Maar dat telt niet meer. We moeten nu vooruit kijken naar woensdag: Harkemase Boys uit. We hebben net gekeken 251 kilometer op woensdagavond, dus alle neuzen moeten weer dezelfde kant uit richting Harkema”, vervolgde Schenning, die wel kansen ziet. “Ik hoop dat de kwaliteit de doorslag geeft en dat wij beter zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD