woensdag, december 8, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieSchenning en OJC Rosmalen na dit seizoen uit elkaar

Schenning en OJC Rosmalen na dit seizoen uit elkaar

Mark Schenning vertrekt na dit seizoen als trainer bij OJC Rosmalen. De oud-prof kon het met de clubleiding niet eens worden over een langer verblijf, schrijft het Brabants Dagblad.

Schenning is sinds de winterstop trainer bij OJC, waar hij Bas Gösgens opvolgde. Onder Schenning worden er een stuk meer punten gehaald, maar het blijft onzeker of OJC erin zal slagen lijfsbehoud te bewerkstelligen. ,,Als OJC komend seizoen in de derde divisie uit wil komen, dan moeten we het nu met z’n allen laten zien”, zegt Schenning tegenover de krant.

Zijn besluit om niet door te gaan in Rosmalen is vooral ingegeven door het sportieve perspectief: ,,Toen ik tijdens de winterstop bij OJC tekende, deed ik dat bewust voor een half jaar. Ik wist al dat er een aantal sterkhouders weg zou gaan. Dan is het de vraag of de club daar gelijkwaardige vervangers voor terug kan halen. (..) Ik ben bij elke club bereid om mijn schouders eronder te zetten, maar dan wil ik niet voor een plaats in de middenmoot spelen. In dat opzicht zag ik bij OJC ook niet voldoende perspectief.” Schenning was eerder als coach actief bij UNA en VVSB.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS