Volg ons
Mark-Schenning-UNA

Tweede Divisie

Schenning baalt: “Veel slechter kun je ze niet treffen”

Schenning baalt: “Veel slechter kun je ze niet treffen”

In huize Schenning is donderdagavond niet al te enthousiast gereageerd toen Eljero Elia de balletjes uit de bak haalde voor de loting van de tweede ronde van de KNVB Beker. UNA is gekoppeld aan Heracles Almelo en moet op 25, 26 of 27 oktober richting het oosten. Met name daar baalt de trainer van UNA van.

Het is niet anders

“Veel slechter kun je ze niet treffen”, aldus Schenning tegenover het Eindhovens Dagblad. “Een ver uitduel tegen een ploeg uit de eredivisie. Je hoopt op een wedstrijd thuis en dan maakt het niet uit wie je ontmoet. Als het dan toch op verplaatsing is, doe dan maar PSV of zo. Maar goed, het is niet anders.” UNA had dit seizoen de KNVB Beker als prioriteit gemaakt. Minimaal de eerste ronde moest worden bereikt, dankzij de 1-0-zege op Huizen gaan de geelzwarten minimaal nog een ronde langer mee.

Neem je mee in je bagage

Heracles Almelo won zelf in de eerste ronde pas na verlenging bij Excelsior Maassluis. “Voor de spelers is het prachtige ervaring. Daarnaast spelen we in een mooi stadion. Dat zijn toch allemaal dingen die je als bagage meeneemt in het vervolg van je loopbaan. Tegen Excelsior Maassluis kregen enkele basisspelers van Heracles rust. Misschien doen ze dat tegen ons ook. En dan moeten wij echt een hele goede dag hebben en zij een slechte.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie