dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSchenning baalt: "Veel slechter kun je ze niet treffen"

Schenning baalt: “Veel slechter kun je ze niet treffen”

In huize Schenning is donderdagavond niet al te enthousiast gereageerd toen Eljero Elia de balletjes uit de bak haalde voor de loting van de tweede ronde van de KNVB Beker. UNA is gekoppeld aan Heracles Almelo en moet op 25, 26 of 27 oktober richting het oosten. Met name daar baalt de trainer van UNA van.

Het is niet anders

“Veel slechter kun je ze niet treffen”, aldus Schenning tegenover het Eindhovens Dagblad. “Een ver uitduel tegen een ploeg uit de eredivisie. Je hoopt op een wedstrijd thuis en dan maakt het niet uit wie je ontmoet. Als het dan toch op verplaatsing is, doe dan maar PSV of zo. Maar goed, het is niet anders.” UNA had dit seizoen de KNVB Beker als prioriteit gemaakt. Minimaal de eerste ronde moest worden bereikt, dankzij de 1-0-zege op Huizen gaan de geelzwarten minimaal nog een ronde langer mee.

Neem je mee in je bagage

Heracles Almelo won zelf in de eerste ronde pas na verlenging bij Excelsior Maassluis. “Voor de spelers is het prachtige ervaring. Daarnaast spelen we in een mooi stadion. Dat zijn toch allemaal dingen die je als bagage meeneemt in het vervolg van je loopbaan. Tegen Excelsior Maassluis kregen enkele basisspelers van Heracles rust. Misschien doen ze dat tegen ons ook. En dan moeten wij echt een hele goede dag hebben en zij een slechte.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD