vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSchenk in de bres voor Vlemmings: 'Trainer heeft geen schuld'

Schenk in de bres voor Vlemmings: ‘Trainer heeft geen schuld’

Opnieuw stelde Go Ahead Eagles teleur. Terwijl de harde kern riep om het vertrek van trainer Leon Vlemmings, nam aanvoerder Xandro Schenk het voor hem op.

Koppen rollen
,,Als het niet goed gaat, rollen er koppen bij deze club. Maar de trainer heeft hier geen schuld”, benadrukt hij in De Stentor. ,,De mensen moeten ons als spelers wat verwijten. In mijn vijf jaar heb ik hier zeven trainers gehad. Dan mankeert er iets aan het beleid. Ja, ik sta voor de volle honderd procent achter onze trainer.”

Gifbeker
Schenk erkende dat het nergens op leek wat Eagles liet zien in de Adelaarshorst tegen Jong FC Utrecht: ,,Die gifbeker moet helemaal leeg voor ons. Het was ook niet om aan te zien. Wij zijn profs en mogen geen angst hebben, maar helemaal niemand wilde in de slotfase de bal hebben. Bijna niemand verdedigde ook nog mee terug. Het is dat Sonny Stevens na die fout van mij aan het einde van de wedstrijd die kans van Utrecht onschadelijk maakt, anders verliezen we hier ook nog.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD