Scheidsrechtersshop

Uitstraling is van cruciaal belang voor het natuurlijk overwicht van het arbitraal trio. Daarom wil je er als scheidsrechter of assistent-scheidsrechter graag verzorgd uitzien in een moderne, complete outfit, die duidelijk onderscheidend is ten opzichte van beide elftallen. In dit artikel geven we je handige tips.

Voetbal247.nl helpt je bij het samenstellen van een fraaie uitrusting, die toch scherp geprijsd is. We bieden via onze bekende partners shirts aan in verschillende kleuren, broekjes, kaarten, fluitjes, handdoeken, tassen, speciale scheidsrechtersspray en grensrechtervlaggen. Je vervoert het handig in een voetbaltas speciaal voor scheidsrechters

Nike scheidsrechterslijn
De scheidsrechters en assistent-scheidsrechters in het betaald voetbal dragen kleding van Nike. Het bekende sportmerk heeft daartoe een samenwerking met de KNVB. Deze outfits zijn echter ook verkrijgbaar voor scheidsrechters die actief zijn in het (top)amateurvoetbal. Naast het shirt, is ook het officiële trainingspak uit de KNVB Nike scheidsrechterslijn verkrijgbaar alsmede de trui.

Scheidsrechtershorloge
Één van je taken als scheidsrechter is natuurlijk het bijhouden van de tijd. Gelukkig zijn daar hulpmiddelen voor, zoals speciale scheidsrechtershorloges. Hier kun je niet alleen 45 minuten speeltijd instellen, maar ook een aparte klok starten wanneer het spel stil ligt om zo te weten hoeveel tijd je moet bijtrekken.

[display_filter store=”16″][display_pages store=”16″][user_pages store=”16″][user_sort store=”16″]

[display_multi store=”16″]

[display_pages store=”16″][user_pages store=”16″]

Wat neem je mee in je voetbaltas?
– scheidsrechtersshirt
– scheidsrechtersbroek
– kousen / sokken
– voetbalschoenen
gele en rode kaart
scheidsrechtersfluitjes
– scheidsrechtersspray plus -houder
– handdoek
piepvlaggen
– scheidsrechtershorloge
– kleding voor na de wedstrijd, bijvoorbeeld trainingspak of trui
kledingtas speciaal voor scheidsrechters

Ben je toch nog naar iets anders op zoek om je scheidsrechtersoutfit en toebehoren compleet te maken? Kijk dan eens of het verkrijgbaar is bij Voetbalshop.nl of via Bol.com

Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..