zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDeze scheidsrechters moeten Tweede Divisie in goede banen leiden

Deze scheidsrechters moeten Tweede Divisie in goede banen leiden

De lijst van scheidsrechters die komend seizoen in de Tweede Divisie en Derde Divisie fluiten is bekend gemaakt. Er zijn komend seizoen, vooralsnog, slechts tien arbiters beschikbaar voor de Tweede Divisie. Voor de Derde Divisie zijn dat er iets meer: zestien.

Ook onder de scheidsrechters ‘strijd’ om Tweede Divisie

Waar de clubs dit seizoen onder andere streden om de plek in de Tweede Divisie, gold dat in zekere zin ook voor de scheidsrechters. Er is een lijst van tien arbiters bekend gemaakt die in de Tweede Divisie zullen fluiten. Daarnaast zijn er nog een groot aantal jonge scheidsrechters opgenomen in het Talenten Traject Betaald Voetbal. Ook deze scheidsrechters kunnen op Tweede Divisie-wedstrijden ingezet worden. Hetzelfde geldt voor arbiters uit de Masterclass-groep.

Scheidsrechters in de Derde Divisie

Uiteraard zijn er voor de Derde Divisie meer scheidsrechters beschikbaar, omdat deze divisie simpelweg uit meer clubs bestaat. Zestien mannen zijn aangewezen om in de Derde Divisie te fluiten en met achttien wedstrijden per weekend zullen er dus ook andere arbiters aangesteld worden. Dit kunnen wederom scheidsrechters zijn die behoren tot het Talenten Traject Betaald Voetbal van de KNVB.

De lijst met scheidsrechters:

Tweede DivisieDerde Divisie
Wim BronsvoortCor van Elswijk
Ron KarremansGino D’Onorio
Gert KeijlRoy Witlox
Rutger BekebredeNick Tunnissen
Derya SerikTim de Gast
Frank de WinterEric Thijs
Lorenzo CairoMarcel Boekholt
Jörn te KloezePaul van der Burg
Menno HofMarco Ritmeester
Andy WiemerTom Koekoek
Ruud Bossen
Merlijn Gerritsen
Daan Schaper
Menno Kloet
Marcel Roeleveld
Colin Prooi

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD