dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSchaken heeft mogelijk laatste duel voor HBS gespeeld

Schaken heeft mogelijk laatste duel voor HBS gespeeld

Ruben Schaken heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor HBS gespeeld. De oud-international kreeg in het duel met HSC’21 een rode kaart en moet vrezen voor een schorsing.

Mocht de uitsluiting langdurig zijn, dan kan zijn tijdperk bij HBS wel eens te einde zijn. ,,De oud-prof en de technische commissie gaan tijdens de winterstop om de tafel zitten om over een langer verblijf te praten. Schaken en HBS zijn in de zomer een overeenkomst voor een half seizoen overeengekomen, met de afspraak dat er een evaluatie zou plaatsvinden na de eerste seizoens-helft. Het valt zeker niet uit te sluiten dat het eerder tot een besluit komt”, schrijft het AD.

Zeker is in ieder geval dat een eventueel vertrek van Schaken niet zal worden opgelost door de terugkeer van Mike de Geer, die vorig seizoen besloot te stoppen om zich te richten op een trainerscarrière. ,,Ik heb het Mike vorige week nog specifiek gevraagd, maar hij blijft bij zijn standpunt en is niet beschikbaar voor ons”, stelt coach Marcel Koning. ,,Hij heeft vorig seizoen een zeer bewuste keuze gemaakt en daar houdt hij aan vast. Dat heb ik de spelersgroep donderdagavond ook verteld.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD