dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsSchaap houdt IJsselmeervogels op de been: 'Het was niet best vandaag'

Schaap houdt IJsselmeervogels op de been: ‘Het was niet best vandaag’

IJsselmeervogels kwam zaterdag op het eigen sportpark niet verder dan een puntendeling tegen Jong Sparta (1-1). Jaimy Schaap wist met enkele cruciale reddingen één punt veilig te stellen, maar echt blij was de doelman van de thuisploeg niet direct na afloop van het duel.  

Dramatisch
,,Het was niet best vandaag. Ik had het inderdaad druk, maar soms is het zo. Het was dramatisch, we werden teveel naar achteren gedrukte en we durfden niet en bij hun kwamen de middenvelders vrij en we lieten ze lopen. Dan krijg je vanzelf veel ballen op het doel en op een gegeven moment groei je dan zelf wel in de wedstrijd”, aldus de sluitpost tegenover de microfoon van RTV Utrecht.

Geen recht op overwinning
Vooraf ging IJsselmeervogels vanzelfsprekend voor de drie punten, maar volgens Schaap was de uiteindelijke uitslag van 1-1 terecht. ,,Over de hele wedstrijd gezien mag je wel tevreden zijn met een punt. We hadden geen recht op de overwinning vandaag.”

Gemakzucht
De hekkensluiter uit Rotterdam leek voor aanvang van de wedstrijd tegen IJsselmeervogels kansloos te zijn, niets bleek echter minder waar. Dit ondanks dat de thuisploeg al na één minuut spelen op voorsprong kwam, iets dat mogelijk te snel kwam waardoor er mogelijk ongemerkt wat gemakzucht in de ploeg sloop. ,,We hadden van te voren al gezegd dat het een hele lastige wedstrijd zou worden. Dat je dan zo vroeg op voorsprong komt door een fout van hun, dat is dan mooi meegenomen, maar ik weet niet of het daar nu aan lag. Het zou wel heel goed kunnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD