woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsSchaap: 'Dit is zó klote'

Schaap: ‘Dit is zó klote’

In de allerlaatste minuut een goal om je oren krijgen. Een doelpunt dat je ook nog eens een punt kost. Dan gooi je er als doelman na de wedstrijd even een krachtterm uit. IJsselmeervogels-keeper Jaimy Schaap deed dat bij RTV Utrecht.  Katwijk-speler Marciano Mengerink verschalkte hem in de laatste minuut tijdens het duel in de Tweede Divisie. 

,,Dit is zo zuur, zo klote”, zei Schaap. ,,We hielden het heel lang vol, daarvoor verdienen we echt een compliment. We hebben er echt voor gevochten. Als we zo spelen in de volgende wedstrijd tegen TEC ben ik van overtuigd dat we drie punten gaan pakken.”

De wedstrijd kenmerkte zich door de strijd die werd geleverd door de ploeg uit Spakenburg. IJsselmeervogels (pas drie wedstrijden gewonnen dit seizoen) was voor het duel de underdog tegen de koploper. Tijdens de wedstrijd bleek dat ze niet onderdeden voor Katwijk. ,,Strijden was ons motto dit duel. Het gaat bij ons niet meer vanzelf, dus dan zul je aan de bak moeten. Dat hebben we gedaan, alleen jammer dat we de wedstrijd verliezen.”

IJsselmeervogels verloor voor de vijfde keer op rij. ,,Toch kunnen we hieruit vertrouwen tanken. Hopelijk kunnen we volgende week voor de ommekeer zorgen.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD