woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSchaap: "Dan heb je eigenlijk niet eens het recht om eerste te...

Schaap: “Dan heb je eigenlijk niet eens het recht om eerste te staan”

Jaimy Schaap baalde flink na afloop van de wedstrijd tegen Jong Almere City. De 22-jarige doelman van IJsselmeervogels was absoluut niet te spreken over wat zijn ploeg liet zien. Toch hield IJsselmeervogels door een doelpunt in de blessuretijd één punt over aan de ontmoeting met Jong Almere City (2-2).

Dramatische wedstrijd

Schaap wist na afloop nog altijd niet zo goed wat hij gezien had. “Het was echt een dramatische wedstrijd”, vertelde Schaap aan RTV Utrecht. “Ik denk dat we ons diep moeten schamen, maar ik denk ook dat we dit snel achter ons moeten laten en dat we op naar volgende week moeten. Dan moeten we het wel uit een ander vaatje tappen tegen Rijnsburgse Boys, want anders als je zo tegen Rijnsburgse Boys speelt, dan weet ik zeker dat je met 5-0, 6-0 van het veld afgaat daar.”

Juist tegen een laagvlieger wist IJsselmeervogels absoluut geen vuist te maken. “Je weet tegen de ploegen die onderaan staan, die hebben ook punten nodig. Dat zijn juist de gevaarlijkste en moeilijkste wedstrijden die er zijn. Tegen de bovenste laten we het altijd wel zien, alleen tegen de kleinere ploegjes hebben we het over het algemeen moeilijk. Als je dan niet in de duels komt, waar zij een hekel aan hebben, dan loop je continu achter de feiten aan. Aan het eind is iedereen gewoon leeg eigenlijk.”

IJsselmeervogels koploper

Na de puntendeling op bezoek in Almere mag IJsselmeervogels zich de koploper noemen. “Als je naar vandaag kijkt heb je eigenlijk niet eens het recht om eerste te staan. Ik denk dat we er niet eens naar moeten kijken dat we eerste staan, dat we eerst maar een goed weekend moeten hebben en dan maandag de koppies leeg en op naar Rijnsburgse Boys en dan wel strijd op de mat leggen”, sloot Schaap af.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD