vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlEredivisieSC Heerenveen heeft gesprekken met beoogde nieuwe trainer gestart

SC Heerenveen heeft gesprekken met beoogde nieuwe trainer gestart

SC Heerenveen is in gesprek met Kees van Wonderen over een overstap aan het einde van het huidige seizoen. De huidige trainer van Go Ahead Eagles gaf eerder al aan niet door te willen gaan bij de club uit Deventer en is dus na dit seizoen vrij om te gaan en staan waar hij wil. Hij staat hoog op de verlanglijst bij de Friezen meldt Voetbal International

Vorige maand nam SC Heerenveen afscheid van Johnny Jansen, die zijn ploeg niet kon helpen aan goede resultaten. De Friezen zijn op dit moment behoorlijk weggezakt op de ranglijst en kunnen de play-offs om Europees voetbal eigenlijk al niet meer halen. Op dit moment is assistent trainer Ole Tobiasen de dienstdoende coach in Heerenveen.

Naast Kees van Wonderen is ook John Dahl Tomasson kandidaat om trainer te worden in Friesland. De Deen is weg bij Malmö FF en opzoek naar een nieuwe club.

Vorig seizoen lukte het Kees van Wonderen om Go Ahead Eagles naar de Eredivisie te loodsen. De coach staat ook dit seizoen al op een keurige veilige plek in de Eredivisie en laat zijn club dus aan het einde van dit seizoen goed achter. Saillant detail is dat Heerenveen zelf nog wel moet oppassen voor degradatie, het is de vraag of Van Wonderen daar op zit te wachten. De oud-assistent trainer van FC Twente wil mogelijk liever een stapje omhoog maken.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]