zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisie'SC Heerenveen had akkoord met oud-oranje spits in de winter'

‘SC Heerenveen had akkoord met oud-oranje spits in de winter’

SC Heerenveen staat er niet goed voor in de Eredivisie en mogelijk zagen de Friezen de bui in de winter al hangen. De club uit het noorden probeerde met man en macht om Bas Dost terug te halen naar het Abe Lenstra Stadion.

Bas Dost stond in eerste instantie niet onwelwillend tegenover een transfer naar Friesland. De boomlange spits was zijn basisplek bij Club Brugge verloren in de eerste seizoenshelft. Echter, alles veranderde toen Alfred Schreuder de nieuwe hoofdtrainer in Brugge werd. De oefenmeester zag Dost liever niet gaan en de rest is geschiedenis.

SC Heerenveen-clubwatcher Jaap Friso onthult dit alles bij Radio Camataru, een podcast over de Friese club: “Er ging een gerucht rond, waarvan ik nu weet dat het echt waar is geweest. Heerenveen was in de winsterstop erg dichtbij een transfer van Bas Dost.” begint Friso. “Er was al een akkoord, maar toen kwam Schreuder.” gaat de clubwatcher verder.

Bas Dost heeft nog een contract tot komende zomer bij Club Brugge. De kans is groot dat hij dan zal vertrekken bij Club Brugge. Wellicht zien we de oud-oranje spits dan wél in het blauw-wit van SC Heerenveen verschijnen.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]