maandag, maart 27, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsGo Ahead EaglesSC Heerenveen - Go Ahead Eagles voorspelling: KNVB Beker goktips, kansen en...

SC Heerenveen – Go Ahead Eagles voorspelling: KNVB Beker goktips, kansen en gratis weddenschappen

Met SC Heerenveen en Go Ahead Eagles treffen twee ploegen elkaar die in het rechter rijtje van de ranglijst terug te vinden zijn. Go Ahead Eagles doet het naar behoren, de ploeg uit Deventer staat op een elfde plek met 21 punten. Het seizoen van de Friezen daarentegen is uiterst teleurstellend te noemen. De ploeg van Johnny Janssen is terug te vinden op een tiende plek van de Eredivisie en de play-offs voor Europees voetbal lijken verder weg dan ooit. Daarom zullen de noorderlingen er op gebrand zijn om wél succes te boeken in het KNVB Beker toernooi.  

Beide ploegen hadden geen goede generale voor de wedstrijd van dinsdagavond. Heerenveen verloor afgelopen weekend in een uitduel met FC Twente met 2-0 en vooral keeper Xavier Mous heeft vermoedelijk slecht geslapen na die wedstrijd. De keeper ging opzichtig in de fout en dat zorgde voor de 1-0 van De Tukkers. Bij Go Ahead Eagles was er ook sprake van keepersdrama. Doelman Warner Hahn ging de fout in en gaf de 0-2 cadeau aan de spits van RKC Waalwijk. Mede daardoor ging de ploeg van Kees van Wonderen onderuit in eigen huis. Beide ploegen zijn dus uit op een succesverhaal en zullen revanche willen halen na afgelopen weekend. Dat belooft een mooie pot te worden dus! 

sc Heerenveen

VS

go ahead eagles

Datum: dinsdag 18 januari 
Aftrap is om 21:00 in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen

SC Heerenveen vs. Go Ahead Eagles: KNVB Beker voorspelling

Beide ploegen zijn 2022 niet bepaald goed begonnen en dat mogen beide clubs hun doelman in dank afnemen. Zowel Xavier Mous (keeper SC Heerenveen, red.) als Warner Hahn (keeper Go Ahead Eagles, red.) gingen opzichtig in gaven zodoende een doelpunt weg. Wij voorspellen dan ook veel doelpunten tijdens deze wedstrijd. Beide ploegen zijn uit op revanche en zullen het goede gevoel van afgelopen weekend gauw willen vergeten en dus komt er voldoende druk te staan op beide doelmannen.. wij vinden het niet ondenkbaar dat deze twee goalies weer een lastige avond zullen krijgen en dus wéér de fout in zullen gaan. 

Het is dan ook lastig een favoriet aan te wijzen voor deze wedstrijd. Beide teams steken niet bepaald in topvorm, maar aangezien SC Heerenveen de ontmoeting eerder dit jaar met 0-1 won en de betere individuele kwaliteiten van de ploeg uit Friesland vermoeden wij dat De Friezen zullen doorbekeren. Echter, we sluiten niet uit dat dit pas na 120 minuten voetbal gaat gebeuren. Go Ahead Eagles is een lastige ploeg en heeft in het verleden al vaker betere teams uit het KNVB Beker toernooi gegooid.

SC Heerenveen vs. Go Ahead Eagles goktips

Beide ploegen steken niet in goede vorm en krijgen veel doelpunten tegen. Het is dus absoluut de moeite waard om een gokje te wagen op de slechte verdedigingen van beide ploegen. Beide keepers gaven in hun laatste Eredivisiewedstrijd een doelpunt cadeau aan de tegenstander en met de wetenschap dat elke fout fataal kan zijn dinsdagavond, zal er veel druk op de defensie van beide ploegen komen te staan: wij verwachten veel doelpunten

Henk Veerman
De spits van SC Heerenveen was tegen FC Twente nog niet fit genoeg om te starten maar dat is mogelijk dinsdagavond wel anders. De goalgetter van de Friezen heeft er dit seizoen ook alweer 8 inliggen en is dus veruit de gevaarlijkste speler voor de thuisploeg. Wat ons betreft staat niks je nog in de weg om in te zetten op een doelpunt van Henk Veerman in de achtste finale van de KNVB Beker tegen Go Ahead Eagles.  

Isac Lindberg
De spits van Go Ahead Eagles is nog niet echt op dreef gekomen, maar er zit voldoende drive in de Zweed om tot scoren te komen. Gezien de quoteringen op een doelpunt van hem (zie verderop in het artikel de quoteringen) is het zeker de moeite waard om in te zetten op een heldenrol voor Isac Lindberg.

SC Heerenveen tegen Go Ahead Eagles: Winkansen

Hieronder vind je de beste quoteringen voor SC Heerenveen tegen Go Ahead Eagles. Voor de wedstrijd kunnen deze quoteringen nog veranderen, bijvoorbeeld wanneer de opstelling bekend wordt. Voor de meest actuele quoteringen check je Bet365! 

Winst SC Heerenveen: 1.83
Gelijkspel: 3.60
Winst Go Ahead Eagles: 4.33
Goal Henk Veerman: 2.10
Goal Isac Lidberg: 3.75
Beide ploegen scoren: Ja 1.66 / Nee 2.10

SC Heerenveen - Go Ahead Eagles Hoe claim ik mijn free bets

Durf je het niet aan of heb je misschien niet zoveel te besteden deze maand en wil je toch meejuichen met de doelpunten van Henk Veerman of op het puntje van je stoel zitten als Go Ahead Eagles weer de aanval opzoekt? Dat kan! Bookmaker 365Bets biedt namelijk gratis weddenschappen aan. Op deze manier zit iedereen met spanning te kijken wie van deze twee voetbalbolwerken de volgende ronde van het KNVB-bekertoernooi haalt.

Hoe claim ik mijn free bets voor SC Heerenveen – Go Ahead Eagles, zie het stappenplan hieronder:

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD