Volg ons

Hoofdklasse

SC Genemuiden vindt in Van der Weij een jonge ambitieuze nieuwe hoofdtrainer

SC Genemuiden vindt in Van der Weij een jonge ambitieuze nieuwe hoofdtrainer

René van der Weij is in het nieuwe seizoen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van SC Genemuiden. De hoofdklasser vond in de huidige trainer van vv Buitenpost naar zeggen de beoogde jonge ambitieuze opvolger van de aan het einde van het seizoen vertrekkende Jan van Raalte. 

Nieuwe uitdaging
De nieuwe hoofdtrainer van SC Genemuiden (35)  kwam in zijn actieve voetbalcarrière onder andere uit voor SC Heerenveen, SC Cambuur, PKS’83 en Harkemase Boys. Vanaf zijn 29ste richtte hij zich volledig op zijn trainersloopbaan. De laatste jaren was hij hoofdtrainer bij vv Buitenpost, recent maakte hij bekend op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging. Die vond hij nu dus bij zijn nieuwe werkgever.

Prachtige vervolg stap
Op de officiële website van SC Genemuiden gaf Van der Weij tekst en uitleg over de keuze om in zee te gaan met deze club. ,,Toen ik werd benaderd door Genemuiden met de vraag of ik open stond voor een gesprek was ik gelijk positief. Voor mij is Genemuiden een hele mooie vereniging die al jaren in de top van het amateurvoetbal speelt. Het fanatieke publiek, de mooie accommodatie, en altijd een goede spelersgroep. Na de gesprekken met de club versterkte dit mijn gevoel dat ik Genemuiden een prachtige vervolg stap vind als trainer en hier graag aan de slag wil gaan. Eerst gaan we het jaar proberen goed en mooi afsluiten bij v.v. Buitenpost.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse