HomeCompetitiesHoofdklasseSC Feyenoord reageert razendsnel op vertrek aanvaller Jeffrey Duynstee

SC Feyenoord reageert razendsnel op vertrek aanvaller Jeffrey Duynstee

Hoofdklasser SC Feyenoord heeft een snel antwoord op het komende vertrek van aanvaller Jeffrey Duynstee. De veel scorende spits vertrekt komende zomer op Varkenoord. De club heeft Harold Vrolijk bij Xerxes DZB vandaan geplukt om dit gemis komend seizoen te gaan opvangen, zo meldt de website van de club.

Duynstee kwam in 2019 bij v.v. Brielle vandaan en scoorde in dienst van SC Feyenoord ook regelmatig. Nog niet bekend is waar hij heen zal gaan. Harold Vrolijk komt van eerste klasser Xerxes DZB vandaan en is blij met de stap hogerop die hij gaat maken. “Ik wilde graag een stap hogerop maken en SC Feyenoord biedt mij deze kans. Daar ben ik heel erg blij mee” aldus de speler op de website van SC Feyenoord.

Ondertussen heeft de club de contracten van Jordy Dobber en Khalid Kahli verlengd. Eerstgenoemde gaat daarmee zijn negende seizoen in, terwijl Kahli voor het vierde jaar bij de Rotterdammers in actie zal komen.

Theo Uphus

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.