zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlEredivisieSC Cambuur zit dun in de spitsen: "We zijn hem een poos...

SC Cambuur zit dun in de spitsen: “We zijn hem een poos kwijt.”

SC Cambuur zit niet bepaald erg ruim in de spitsen. Na het wegvallen van Robert Uldrikis met een blessure en doordat in de winter Sam Hendriks vertrok naar De Graafschap, is op dit moment alleen Tom Boere nog over bij de Friezen. Uldrikis kan de komende tijd niet ingezet worden door SC Cambuur, bevestigde assistent-trainer Pascal Bosschaart. 

Robert Uldrikis speelde het duel met FC Utrecht nog uit maar was niet inzetbaar tegen PEC Zwolle. Vrijdag werd door SC Cambuur, in de persoon van Pascal Bosschaart, de pers daarover ingelicht: “Het is heel vervelend, maar het ziet ernaar uit dat het iets voor de langere duur is. We hoopten dat het meeviel, maar inmiddels is duidelijk dat er sprake is van schade. We zijn hem wel een poos kwijt” aldus Bosschaart tegen Voetbal International.

Nu Uldrikis niet inzetbaar is voor SC Cambuur valt er behoorlijk wat scorend vermogen weg. De lange spits scoorde vijf van de in totaal 38 treffers in dit Eredivisie-seizoen en is daarmee met Jamie Jacobs clubtopscorer van de friezen. Komende zondag moet Cambuur tegen Feyenoord aantreden in De Kuip en zal dat dus doen met Tom Boere in de spits.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]