dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenSC Cambuur weken zonder aanwinst Maulun, MVV test verdediger

SC Cambuur weken zonder aanwinst Maulun, MVV test verdediger

SC Cambuur kan de komende weken geen beroep doen op aanwinst Robin Maulun. De middenvelder liep tijdens de training een enkelblessure op. Een andere club uit de Eerste Divisie, MVV, test deze dagen een verdediger van het Belgische Standard Luik.

Bordeaux
Het is vooralsnog onzeker hoe lang het herstel van de enkelblessure in beslag zal nemen bij de 21-jarige Fransman. Maulun doorliep de jeugdopleiding van Girondins Bordeax en debuteerde voor deze club in de Europa League, dit op negentienjarige leeftijd. Bij de club uit de hoogste divisie van het Franse voetbal bleef een definitieve doorbraak echter uit. Het voorgaande seizoen was hij actief voor Trélissac.

MVV
Donderdagmorgen verscheen Dimitri Levaleé op het trainingsveld van MVV. De 21-jarige verdediger staat onder contract bij Standard Luik en zal komende dagen een poging doen om de technische staf van de club uit Maastricht te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD