Volg ons

Eerste Divisie

SC Cambuur versterkt selectie met Paulissen (Roda JC): ‘Heeft zich bewezen als een puike middenvelder’

SC Cambuur versterkt selectie met Paulissen (Roda JC): ‘Heeft zich bewezen als een puike middenvelder’

Mitchel Paulissen is komend seizoen te bewonderen in het shirt van SC Cambuur. De middenvelder maakt transfervrij de overstap van Roda JC naar de club uit Leeuwarden, meldt zijn nieuwe werkgever via de officiële kanalen.

Jeugdopleiding
De 26-jarige middenvelder plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen. Paulissen moet volgens de officiële website nog wel officieel gekeurd worden door SC Cambuur. Hij doorliep de jeugdopleiding van Roda JC en kwam tot ongeveer 150 officiële wedstrijden voor de club uit Kerkrade.

Puike middenvelder
Foeke Booy, technisch manager, sprak op de voornoemde website lovende woorden over de nieuwe versterking van de selectie. ,,Mitchel heeft zich zowel in de Eredivisie als Eerste Divisie bewezen als een puike middenvelder. Met zijn diepgang, loopvermogen en technische vaardigheden is het een speler die goed bij onze manier van spelen past.”

Advertentie
Advertentie

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate

Meer over Eerste Divisie