maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenSC Cambuur versterkt selectie met Franse middenvelder Maulun

SC Cambuur versterkt selectie met Franse middenvelder Maulun

Robin Maulun is komend seizoen te zien op de Nederlandse velden. De Franse middenvelder plaatste zijn handtekening onder een contract met SC Cambuur, meldt de club uit Leeuwarden op de officiële website. 

Europa League
De 21-jarige Fransman kwam een contract voor één seizoen overeen met SC Cambuur. In de overeenkomst is een eenzijdige optie voor de club opgenomen waardoor het de speler nog één jaar extra aan zich zou kunnen binden. Maulun doorliep de hele jeugdopleiding van Girondins Bordeaux en maakte op negentienjarige leeftijd zijn debuut in de Europa League.

Sierlijke speler
Technisch manager Foeke Booy van SC Cambuur gaf een omschrijving op de website van de nieuwste aanwinst. ,,Een sierlijke speler. Technisch vaardig, een goed overzicht en prima pass. Hij heeft een zeer gedegen opleiding gehad bij Bordeaux en door omstandigheden daar zijn belofte niet weten in te lossen. Hij is enorm gretig om dat bij ons wel te doen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD