donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSC Cambuur-trainer De Jong: 'Op basis van de tweede helft hebben wij...

SC Cambuur-trainer De Jong: ‘Op basis van de tweede helft hebben wij terecht verloren’

Henk de Jong keerde vrijdagavond met zijn nieuwe club SC Cambuur terug in Doetinchem om te spelen tegen zijn voormalige werkgever De Graafschap. Het team uit Leeuwarden verloor (2-0) en dit was naar zeggen van de oefenmeester vooral te wijten aan het spel van zijn ploeg in de tweede helft. De aan de thuisploeg toegekende strafschop deed echter ook de wenkbrauwen fronsen van de Cambuur-trainer. 

Jongens tegen mannen
De Jong wenste de schuld van de nederlaag niet toe te schrijven aan de makkelijk gegeven strafschop. De Graafschap kon naar zijn zeggen terecht het veld verlaten met drie punten op zak. ,,Ik vond het wel verdiend, op basis van de tweede helft hebben wij terecht verloren. Ik heb ook niet in de kleedkamer gezegd dit was de jongens tegen de mannen. Zij weten waar ze mee bezig zijn, wij winnen geen enkel duel. Dan maak je ook geen aanspraak. Daar moeten wij snel stappen in maken. Ik vond het wel jammer dat je in de 46ste minuut van de eerste helft een penalty tegen kreeg, dat was een doodsteek. Seuntjens is zo geslepen en slim en als je hier een pingel voor geeft kom aan zeg, dan waren er vanavond wel andere dingen. Het beslist wel zo’n wedstrijd”, aldus De Jong tegenover de camera van FOX Sports.

Nieuwe spelers
SC Cambuur hoopt zich spoedig te kunnen versterken al gaf De Jong meerdere keren aan dat hij momenteel ook al over een goede groep spelers beschikte.  ,,Ik ben heel blij met deze groep die ik nu heb en daar gaan wij mee aan de slag en wij proberen er in kwaliteit nog wat bij te krijgen zodat wij nog wat beter worden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD