Volg ons

Eerste Divisie

SC Cambuur met twee proefspelers op trainingskamp naar Spanje

SC Cambuur met twee proefspelers op trainingskamp naar Spanje

Matias Jones en Anthony Ribelin krijgen de komende dagen de mogelijkheid om de technische staf van SC Cambuur te overtuigen van hun kwaliteiten. De twee spelers zijn op proef en sloten aan bij de selectie die op trainingskamp gaat naar Spanje, meldt de Leeuwarder Courant.

Conditie
Jones (foto) was al sinds december 2018 te vinden op de trainingsvelden van de club uit Leeuwarden. Hij mocht bij SC Cambuur zijn conditie op peil houden rondom de feestdagen. De vleugelaanvaller uit Uruguay kwam al eerder uit in de Nederlandse competitie voor FC Groningen en FC Emmen.

Frankrijk
Ribelin (22) is een aanvallende middenvelder die zijn professionele loopbaan begon bij Montpellier. Op zijn achttiende maakte hij zijn debuut in de hoogste afdeling van het Franse voetbal, maar hij wist vervolgens niet door te breken. Later kwam bij nog uit voor onder andere Stade Rennes en US Marseille Endoume.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie